Online prenos k zápasu pripraví kcepec.

 
Čas Udalosť
je po stretnutí. Žirafy potvrdili úlohu favorita, avšak Nitra bola veľmi nepríjemným súperom. Asi zaslúžená domáca výhra, avšak bolo v ňom viacero hluchých momentov, v ktorom sa žirafy obávali o výsledok, rezervy mali predovšetkým v obrannej činnosti. Nitra sa snažila hrať celý zápas, slúži jej to ku cti, s deviatimi hráčkami podali slušný výkon. Ďakujeme za pozornosť.
60:00 veľký domáci tlak v závere, gól však neprichádza.
59:00 ŠK UNIHOC Žirafa Žilina, Katarína Klapitová: Veľmi pozerateľný moment, Klapitová si vybojovala loptičku, prebehla celým ihriskom, jej strelu Svoradová vyrazila iba pred voľnú Pollákovú, tá v dorážke ale nedokázala skórovať.
58:00 záver svižný, bez obrán, akcie sa striedajú na oboch stranách, nitra už nemá čo stratiť.
57:00 dôležité ŠK Slávia SPU DFA Nitra, Mária Janíková: Opäť veľká diera v domácej obrane, súper v brejku 2 na 1, našťastie Janíková iba tesne minula bránku.
55:34 gól ŠK Slávia SPU DFA Nitra: Gól: . Stav stretnutia: 7:4.
S gólmi sa roztrhlo vrece, v priebehu necelej minúty padli tri, všetky boli žilinské aj keď ten posledný bol vlastný. Nitra rozohrávala tesne pred žilinskou bránkou štandardku, ktorú si Klapitová zrazila do vlastnej brány.
55:06 gól ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Gól: Petra Gešová. Stav stretnutia: 7:3.
V rýchlom slede sa skóre opäť mení. Po 22 sekundách ďalší žilinský gól, Gešová prestrelila všetko čo jej stále v ceste, brankárka Svoradová asi nič nevidela, loptička skončila pri pravej tyčke, už by mohlo byť rozhodnuté.
54:44 gól ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Gól: Michaela Krivulčíková. Asistencia Andrea Hýllová. Stav stretnutia: 6:3.
Našťastie prišla rýchla domáca odpoveď. Hýllová nahrala pred bránku, kde pripravená Krivulčíková bekhendom upokojila domácich.
54:00 dôležité ŠK Slávia SPU DFA Nitra, Anna Kolesárová: iba pár sekúnd po góle nastrelila Kolesárová brvno žilinskej bránky, baby by si mali dať v obrane väčší pozor.
53:49 gól ŠK Slávia SPU DFA Nitra: Gól: Lucia Košťálová. Stav stretnutia: 5:3.
Viac mala z hry Žilina ale gól padol do jej bránky, odrazená lopta od Mládenkovej sa dostal ku Košťálovej, tá bez prípravy polovysokou strelou k ľavej tyčke znižuje na rozdiel dvoch gólov.
51:00 žilina je už zasa v tempe, usadená na polovici súpera, Nitra ale stále nič nevzdáva, hrozí dobrými protiútokmi.
48:17 gól ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Gól: Alexandra Ferencová. Asistencia Petra Gešová. Stav stretnutia: 5:2.
Takmer identická akcia ako pri treťom góle, od mantinelu prihrala Gešová do stredu ihriska na Ferencovú, prízemná strela z veľkej vzdialenosti skončila za chrbátom Svoradovej, opäť o tri góly.
46:57 gól ŠK Slávia SPU DFA Nitra: Gól: Katarína Pillajová. Stav stretnutia: 4:2.
Súboj za žilinskou bránkou, Kadučáková to však vyhodila iba pred bránku a Pillajová po peknej prihrávke znížila na 4:2.
46:00 Po jednoznačnej prostrednej tretine je hra opäť vyrovnaná a hrá sa pred oboma bránkami.
46:00 ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Ferencová namiesto klasickej strely zvolila prihrávku na úplne voľnú Ševčíkovú, tá skúsila z dobre pozície bez prípravy, ale trafila iba bočnú sieťku.
43:00 ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Žirafy sa ubránili a už hrajú v plnom počte.
42:00 ŠK UNIHOC Žirafa Žilina, Veronika Polláková: Polláková perfektne zabojovala na polovici Nitry, dlho držala loptičku, získala cenné sekundy z oslabenia.
41:00 trest ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Trest: Miroslava Kadučáková. 2min, hra rukou (920).
Aj Nitra bude mať početnú výhodu, pokračovať sa bude 4 na 5.
40:01 začala posledná tretina, domáce vedú 4:1.
vyrovnaný výsledok z prevej tretiny už neplatí, obraz hry sa už úplne zmenil, domáce zapli na vyššie obrátky, hrá sa už väčšinu času iba pred bránkou Nitry, akcia strieda akciu, Svoradová je v stálej permanencii, ale chytá dobre, žirafám sem-tam chýba viac istoty v zakončení, pokračovať sa bude o pár minút.
38:00 hrá sa už iba na polovici Nitry, žirafy tlačia, viacero dobrých striel, brankárka súpera sa na nedostatok práce nemôže sťažovať.
36:00 dôležité ŠK Slávia SPU DFA Nitra: Kadučáková nebola až taká dôrazná v bránení, Kňažková sa loptičky nenechala zbaviť, prišla až pred Mládenkovú a trafila brvno.
33:00 ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Polláková sa pekne individuálne presadila, dobre vystrelila, brankárka iba vyrazila pred Krivulčíkovú, aj jej pokus gólmanka hostí vykryla.
31:00 dôležité ŠK UNIHOC Žirafa Žilina, Miroslava Hrošová: Hrošová sama pred bránkou avšak chrbtom, dokázala spracovať poskakujúcu loptičku, ale už ju nedokázala prepasírovať cez brankárku.
29:50 gól ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Gól: Veronika Polláková. Asistencia Petra Gešová. Stav stretnutia: 4:1.
Gešová na polovici ihriska zastavila rozohrávku Nitry, hneď posunula na Pollákovú, ktorá bez prípravy vystrelila a zvyšuje na 4:1.
28:22 gól ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Gól: Alexandra Ferencová (VPR). Asistencia Barbora Grečnárová. Stav stretnutia: 3:1.
Využitá presilovú hra, už je rozdiel dvojgólový, klasická situácia, Grečnárova našla Ferencovú, ktorá takmer od polovice zvyšuje žilinské vedenie.
27:57 trest ŠK Slávia SPU DFA Nitra: Trest: Veronika Čimová. 2min, hra rukou (920).
žirafy budú mať druhú presilovú hru, pokračovať sa bude 5 na 4.
26:00 Domáce majú viac z hry, hostia sa viac venujú defenzíve, hrozia protiútokmi.
22:09 gól ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Gól: Katarína Klapitová. Asistencia Barbora Bernátová. Stav stretnutia: 2:1.
Bernátová rozohrala štandardku z rohu za súperovou bránkou, našla úplne voľnú Klapitovú, ktorá prízemnou strelou k ľavej tyčke posiela domáce do vedenia.
21:00 ŠK Slávia SPU DFA Nitra: Nitra sa ubránila a už hrá v plnom počte.
20:01 začala sa druhá tretina.
skončila prvá tretina. Domáce boli zo začiatku trošku aktívnejšie, prišiel aj úvodný gól, ale Nitra rýchlo vyrovnala. Potom prišli hluché minúty žiráf, dôraznejšie v zakončení boli súperky, pred bránkou dostávali veľa priestoru, v závere ale pri početnej výhode domáci tlak, brvno, ale hrá sa na góly a tam je stav 1:1.
19:30 dôležité ŠK UNIHOC Žirafa Žilina, Alexandra Ferencová: Domáca kapitánka vo svojej klasickej strele trafila brvno, stále 1:1.
19:20 ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Dve výborné strely domácich, najskôr Kadučáková a potom Ferencová, brankárka Nitry výborne.
18:23 trest ŠK Slávia SPU DFA Nitra: Trest: Nikola Fúsková. 2min, opakované priestupky (923).
Fúsková opakovane sekala prenikajúcu Pollákovú, žirafy budú mať výhodu presilovej hry, hrá sa 5 na 4.
18:00 ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Hrošová prihrala spoza bránky na Hýllovú, tej loptička nesadla, trafila síce bránku ale strela nemala dostatočnú razanciu.
15:00 ŠK Slávia SPU DFA Nitra, Anna Kolesárová: Domáce nechávajú pred svojou bránkou veľmi veľa priestoru, opäť tam bola kapitánka Kolesárová, ktorá mala tri dorážky, našťastie Mládenková pozorná, ale sú to hrubé medzery v bránení.
14:00 ŠK UNIHOC Žirafa Žilina, Barbora Grečnárová: Po štandardke pokus Grečnárovej z veľkej diaľky, vedľa.
12:00 gól ŠK Slávia SPU DFA Nitra: Gól: Petra Kňažková. Asistencia Zuzana Javorová. Stav stretnutia: 1:1.
V presne v 12.minúte je vyrovnané, domáce neboli v obrane dôsledné. Kňažková veľmi dobre vystrelila, prišiel ešte lepší zákrok Mládenkovej, avšak letiaca lopta sa dostala ku Kňažkovej, ktorá ju vo výške trafila ponad ležiacu brankárku.
09:00 ŠK Slávia SPU DFA Nitra, Anna Kolesárová: V dobrej príležitosti aj Nitra, Kolesárová dorážala z tesnej blízkosti bránky, Mládenková loptičku za svoj chrbát nepustila.
08:17 gól ŠK UNIHOC Žirafa Žilina: Gól: Miroslava Hrošová. Asistencia Andrea Hýllová. Stav stretnutia: 1:0.
žirafy otvárajú skóre stretnutia, Hýllová nahrávala z rohu pred bránku, tam bola úplne osamotená Hrošová, ktorá polovysokou strelou k ľavej tyčke posiela domáce do vedenia.
07:00 ŠK UNIHOC Žirafa Žilina, Alexandra Ferencová: dve klasické strely Ferencovej od polovice ihriska, prvá narobila Svoradovej v bránke dosť problémov, druhá až k nej cez hráčky neprešla.
05:00 v prebiehajúcej piatej minúte stretnutie stále bez gólov, avšak na oboch stranách boli viaceré dobré príležitosti, obe brankárky zatiaľ ale bezchybne.
prepáčte za neskorší začiatok, už sa pár minút hrá, Nitra iba s deviatimi hráčkami, rozhodcami páni Novák a Baránek, v bránkach Mládenková - Svoradová.
V prvom domácom zápase roku 2012 privíta líder súťaže siedmu Nitru. "Živý" textový prenos začneme tesne pred 10 hod., žirafy by mali byť v pozícii papierového favorita a naplno bodovať.